Ik werk al vele jaren met de firma Bewon en het bevalt prima. Ze hebben brede kennis en expertise en kunnen verschillende soorten verbouwingen en onderhoudswerkzaamheden uitvoeren. Het werk wordt altijd netjes uitgevoerd en er wordt goed overlegd met de opdrachtgever.

Klant
Wiggert MatholHuiseigenaar

Vakkundig, duidelijke communicatie! In 2016 mijn huis van onder tot boven gerenoveerd super blij met dit bedrijf. Ze denken graag met je mee en hebben werkelijk voor alles een oplossing. Ik zou steeds weer voor Bewon kiezen!

Marieke O’SullivanHuiseigenaaresse

Bewon BV heeft bij mij de voorbereidingen gedaan voor de komst van de nieuwe keuken. Lydia is de leidinggevende van een professioneel en hardwerkend team van loodgieters, elektriciens en andere vakmensen. Het team streeft perfectie na en denkt mee over wat er gedaan moest worden wat erg prettig was. Lydia was altijd goed bereikbaar en er werd geleverd wat er was beloofd.

Agnes van OmmenHuiseigenaaresse

Zeer goede ervaring met Bewon, erg professioneel en klantgericht. Ons hele huis uit 1928 is door Bewon verbouwd. Zeer vakkundige en aardige mensen die meedenken over optimalisatie en uiteindelijke kwaliteit goed in het oog houden. Ons huis is nu bijna klaar en genieten er volop van. Kan ze zeer aanraden.

Bart StollenwerkHuiseigenaar